Softmod Depot
September 22, 2019, 10:07:16 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Login with username, password and session length
News: 10.23.09 - The website is fully operational again. Thank you for the patience as we put everything back together. Check out the forums for more information if you are curious.
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Latest XBMC Softmodded XBOX loads some games to black screen  (Read 6576 times)
dscole
Guest
« on: December 07, 2008, 10:23:04 PM »

I haven't had any problems with games until recently.
I downloaded Madden 09(3 different community verified iso's) and Utra Bust-A-Move, both freeze on a black screen from the hdd.
I also downloaded a Xbox Live Arcade | Complete! dvd and it saves the live games to the hdd, but freezes when starting a game.
I burned Madden 09 to dvd and it didn't start on my or my girlfriend's xbox.
Any help fixing this problem.
Logged
Snafupossum
Administrator
Sr. Modder
******
Posts: 837



View Profile WWW
« Reply #1 on: December 08, 2008, 03:46:46 AM »

Madden games gave me problems in the past before, just one of those rare pain in the *** games. is your gf's xbox modded?
Logged

zzk2001
Administrator
Super Modder
******
Posts: 2367

Kicking ass


View Profile
« Reply #2 on: December 08, 2008, 08:52:40 AM »

you Need to Load a ACL on it to Boot from HDD  Look in DVD2Xbox
Logged

Can You Stop Being Stupid For Five Minutes?

dscole
Guest
« Reply #3 on: December 08, 2008, 10:35:29 PM »

I have DVD2XBOX in my apps, but can I use it on an ISO from my pc?
I also have Craxtion4 I use to extract ISO's.
I just tried Bust a Move after patching with C4, but it still black screened.

I modded my gf's XBOX.

Madden 08 & 07 both worked flawlessly on my system.
In fact, I erased 08 b4 loading 09 to my system.
« Last Edit: December 08, 2008, 10:47:28 PM by dscole » Logged
Boost
Softmod Elite
Administrator
Sr. Modder
******
Posts: 751


yeah, we can do that


View Profile WWW
« Reply #4 on: December 10, 2008, 05:05:16 AM »

you Need to Load a ACL on it to Boot from HDD  Look in DVD2Xbox

there is a huge ACL pack thats not included with any dvd2xbox app
check out our files section and snatch it, add it and it might just be what your looking for
Logged


Sig Built by BOOST

westuzumaki
Guest
« Reply #5 on: December 28, 2008, 02:48:48 PM »

i have the same problem but different games   i tried ftping cod 3 and pgr2 over to my xbox from my computer and those get to the load screen then freeze but when i did dvd2xbox with nfsmw it works perfectly fine
Logged
ted209
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
« Reply #6 on: December 18, 2009, 05:59:58 PM »



there is a huge ACL pack thats not included with any dvd2xbox app
check out our files section and snatch it, add it and it might just be what your looking for

[/quote]

Hi - Any chance someone still has this acl pack? I can't find it anywhere, and it doesn't seem to be in the files section.

Thanks.

Ted
Logged
zzk2001
Administrator
Super Modder
******
Posts: 2367

Kicking ass


View Profile
« Reply #7 on: December 18, 2009, 06:04:34 PM »

Sorry the sever got shut down and we lost close to ALL files =( this post was close to 2 years ago, Not sure if anyone has the ACL pack anymore  Embarrassed
Logged

Can You Stop Being Stupid For Five Minutes?

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC